Přejít k hlavnímu obsahu
Cesta ke zdravému úsměvu
24. 2. 2023
Prevence

Cesta ke zdravému úsměvu

Pokud máte dobrý přehled o tom, které stomatologické úkony jsou hrazené z veřejného zdravotního pojištění, určitě se také seznamte s nadstandartními bonusy od zdravotní pojišťovny.

Hrazené stomatologické výkony

Samozřejmě víte, že stomatologická péče neznamená jen ošetření zubního kazu. A také to, že péče o zdravý úsměv nezahrnuje jen kartáček a pastu. Všichni počítáme s tím, že udržovat ústní dutinu ve zdravém stavu vyžaduje úsilí, ale také finance. Úkonů je celá řada. Proto je dobré si připomenout, které jsou plně hrazené a které si musíte hradit sami. Podívejte se na jejich přehled. Najdete v něm také, co je zahrnuto pod nadstandardní péči, ale například i informace o zubních náhradách či o tom, jak často můžete v rámci svého pojištění absolvovat preventivní prohlídku

Bonusy od pojišťovny

Odpovědná péče a prevence je z hlediska zdravé ústní dutiny nezbytná. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR se nám snaží při udržování „zdravého úsměvu“ pomáhat a motivovat nás. Naši osobní péči podporuje příspěvky z Fondu prevence
Například při využití nehrazené dentální služby u dentální hygienistky či hygienisty dostanete od pojišťovny příspěvek na nácvik správného čištění zubů ve výši až 500 Kč pro dospělého a až 1 500 Kč pro dítě.

Akce Zdravý úsměv 2023

Zatímco o příspěvky z Fondu prevence můžete žádat v průběhu celého roku, jsou tu také sezonní akce, které ZP MV ČR pořádá. Jednou z těch aktuálních je Zdravý úsměv. Po celý duben a květen můžete získat příspěvek až 250 Kč na nákup dentálních pomůcek. Jsou to například mezizubní kartáčky, antibakteriální gel pro mezizubní kartáčky, škrabky na jazyk, ústní sprchy a další. Nenechte při své cestě ke zdravému úsměvu tuhle příležitost nevyužitou!

Zdravý úsměv 2023 se ZP MV ČR

Příspěvek 250 Kč na pomůcky pro dentální hygienu.
Možnost čerpání je od 1. 4. do 31. 5. 2023

Staňte se klientem ZP MV ČR
 

Zaujaly vás bonusy a výhody, které nabízí ZP MV ČR? Víte, že můžete změnit zdravotní pojišťovnu jen dvakrát v roce? Právě teď máte jedinečnou příležitost se k nám přidat! Do 31. 3. 2023 nám zašlete vyplněnou přihlášku a od 1. 7. 2023 budete naším pojištěncem a začnete využívat všech výhod. Rozhodně to bude výhra pro vaše zdraví.
 

banner

Aktuálně